Kursmaterial
Du hittar våra kursmaterial genom att klicka på bilden nedan.
Quran Learning Articles for kids

Feedback


Under de fyra åren vi undervisat i tajweed har vi alhamdulillah fått många positiva responser från bröder och systrar som deltagit i våra kurser.

Nedan följer några av dessa responser:


Denna kurs har varit fantastisk av flera anledningar. Jag har lärt mig tajweedreglerna på ett pedagogiskt och strukturerat sätt. Vår ärade Sheikh har varje vecka hållit en påminnelse om något viktigt som antingen något som rör vår religion i synnerhet men också samhället och världen. Tajweedkursen har fått mig att utvecklas enormt som person, iman och min röst. Det har varit helt fantastiskt att få lära känna många nya systrar som omfamnar en med kärlek och förståelse.
Förutom att man får lära sig Koran på rätt sätt, så får man också viljan och motivationen att vilja lära ut andra i framtiden. Jag rekomenderar alla människor att gå denna kurs oavsett var du bor. Jag har gått på väldigt många olika koranskolor och ingen är så bra som denna.

Jag tackar Allah sobhana wata3ala för att ha fått möjligheten att gå på denna kurs och jag ber Allah sobhana wata3ala världarnas herre att belöna alla dem som gjort kursen möjligt med det bästa fi donia wall akhira, inshallah.
Ruweida


Tajweed kursen var väldigt bra och lätt att förstå. Den metoden man får lära sig tajweed i Märsta gör att man får lära sig tajweed mycket enklare. Jag vill rekommendera denna kurs för nybörjare, då jag själv inte ens kunde läsa arabiska, men lärde mig det på kort tid med hjälp av en av deras hemsidor.
Amir


Jag rekommenderar denna kurs till alla bröder och systrar som vill lära sig läsa koranen på rätt sätt och dessutom uppleva koranens ljus och stillsamhet i hjärtat när man läser den som den är avsedd för att läsas. Jag tycker att kursupplägget var väldigt bra och passade för både personer som kunde arabiska och de som ej kunde arabiska. Missa inte detta tillfälle som är en gåva från Allah att göra något som du kommer att ha nytta av i resten av ditt liv, dessutom får man träffa de bästa människorna i den bästa platsen (Allahs hus).
Mostafa


Genom den här kursen får ni ett fantastiskt tillfälle att lära er recitera Koranen på det korrekta sättet, såsom vår älskade profet Mohammed(saw) reciterade. Det är en mycket lärorik kurs som präglas av en pedagogisk och framgångsrik undervisning. Jag rekommenderar starkt att gå på denna kurs,om man självklart har viljan - vilket är den viktigaste förutsättningen för att lyckas. Glädjen som man upplever av att kunna läsa Koranen på ett korrekt sätt är en otrolig känsla som jag tidigare aldrig upplevt. Bröder och systrar, ta vara på denna fantaskiska möjlighet, den kanske inte dyker upp igen!
Omar